1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Murray’s Nunile Hair Slick
  Van € 6,45 nu voor € 4,35
  • Creëert een wetlook
  • Geeft het haar een mooie glans en houdt het haar in model
  • Geschikt voor golvende, krullende en steile kapsels
  • Geschikt voor mannen met stug, onhandelbaar haar
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Murray’s

Het assortiment Murray's producten op Johnbeerens.com bestaat uit diverse soorten pomade's. Deze pomade's zorgen er voor dat het haar handelbaar is en dat het haar perfect in model zit. De filosofie achter Murray's producten is dat het haarproducten zijn van zeer hoge kwaliteit tegen een lage prijs. 

 • Van professionele kwaliteit
 • Houdt het haar perfect in model

De Pomades van Murray’s

Met de Murray’s Original Pomade is elk kapsel te realiseren. Het voegt glans en textuur toe en houdt het haar de hele dag in model. De Murray’s Super Light is de zachtere, lichtere versie van de Murray’s Original Pomade. De aloë, lanoline en kokosolie zorgen voor conditioning en maken het haar handelbaar. Zo creëert het een glad en perfect zittend kapsel met meer dan genoeg styling en controle. Tot slot is er de Murray’s Hair Glo. Dit is het ideale product om het haar een prachtige glans te geven en perfect achterovergekamd haar te creëren. 

Advies over de Murray’s pomades

Creëer het perfecte kapsel met de pomade van Murray’s en geniet er de gehele dag van! Heeft u vragen over een van de Murray's producten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Onze medewerkers zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje