We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Nak Scalp

Naast de verzorging van het haar, is het ook uiterst belangrijk om de hoofdhuid goed te verzorgen. Zo kan de hoofdhuid jeuken of schilferen, wat een onaangenaam gevoel geeft. Dit is dan ook de reden dat het Australische merk Nak een speciale lijn voor de hoofdhuid heeft ontwikkeld. 

  • Voor de hoofdhuid
  • Vrij van siliconen en parabenen
  • Van professionele kwaliteit 

De Scalp producten

De Scalp lijn van Nak bestaat uit meerdere producten die allen de hoofdhuid verzorgen. Zo is er bijvoorbeeld Nak Scalp To Hair Energise Shampoo en Conditioner die beide meer leven in het haar brengen. Ze beschermen beide de hoofdhuid tegen invloeden van buitenaf en verzachten de hoofdhuid. Nak Scalp To Hair Revitalise Shampoo en Conditioner zorgen ervoor dat de hoofdhuid gerevitaliseerd wordt. Ook wordt de hoofdhuid beschermd en zal de werking vrijwel meteen te merken zijn. Nak Scalp To Hair Moisture-Rich Shampoo en Conditioner zorgen ervoor dat het haar wordt gehydrateerd en het vocht wordt behouden in het haar. Ook wordt de hoofdhuid gehydrateerd waardoor deze niet meer droog of jeukerig aan zal voelen. Ook zijn er twee leave-in producten, namelijk Nak Scalp To Hair Treatment - Mineral Defence en Follicle Energiser. Follicle Energiser zorgt ervoor dat de hoofdhuid de gehele dag beschermd blijft. Mineral Defence zorgt ervoor dat de hoofdhuid beschermd wordt tegen bijvoorbeeld de hitte van stylingtools.

Vrij van siliconen en parabenen

Siliconen maken het haar zwaarder, minder luchtig en sneller vet. Parabenen kunnen allergische reacties opwekken bij uitwendig gebruik op de beschadigde huid. Met de producten van Nak zal dit dus niet gebeuren.

Advies over de Nak Scalp producten

Geef huid en haar de ultieme verzorging met de Scalp producten van Nak! Weet u niet goed welke product van Nak het best bij uw haartypen past? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling! Onze beautyspecialisten geven u altijd het uitgebreid en persoonlijk advies. U kunt de beautycare afdeling bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje