We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Nioxin 3D Styling

Nioxin is een haarverzorgingsmerk dat gebruik maakt van geavanceerde technologieën voor dikker en voller uitziend haar en voor de verzorging van de hoofdhuid. Door deze innoverende producten is er altijd een oplossing voor hoofdhuidproblemen of fijner en dunner wordend haar. Door wetenschappelijk onderzoek naar de verzorging van de hoofdhuid en het behandelen van dunner wordend haar zorgen de producten van Nioxin ervoor dat mensen met dunner wordend haar het haar en de hoofdhuid kunnen optimaliseren en het zelfvertrouwen terug kunnen krijgen.

Nioxin 3D Styling lijn met PRO-THICK en LIGHTPLEX technologie

Naast reiniging, producten voor optimalisatie van de hoofdhuid en treatments is er nu ook de Nioxin 3D Styling lijn, met styling- en finishing producten speciaal voor fijn en dunner wordend haar. Deze versterken het natuurlijke vermogen van het haar om vorm aan te nemen en bieden een aanvulling op de dagelijkse verzorging van Nioxin. De Nioxin 3D Styling lijn maakt gebruik van de PRO-THICK technologie, met verdikkende polymeren die elke haar inpakken en een dikkere en stevigere uitstraling geeft. Ook wordt in de Nioxin 3D Styling lijn de LIGHTPLEX technologie gebruikt, met conditionerende ingrediënten die vocht langer vasthouden en het haar beschermen tegen invloeden van buitenaf. Flexibele lichtgewicht polymeren omhullen de haren en zorgen voor een flexibele haarstijl.

De verschillende Nioxin 3D Styling producten

De Nioxin 3D Styling lijn bevat 8 innovatieve stylingproducten speciaal voor fijn en dunner wordend haar. De 3D Styling zorgt voor het gewenste stylingresultaat met een voller effect en biedt tegelijkertijd bescherming. De Nioxin 3D Styling Thickening Spray, Thickening Gel, Bodyfying Foam en Strong Hold Niospray maken gebruik van de PRO-THICK Technologie en zorgen voor extra stevigheid, textuur en body voor handelbaar haar en een voller uitziende style. De Nioxin 3D Styling Therm Activ Protector, Definition Crème, Rejuvenating Elixir en Regular Hold Niospray maken gebruik van de LIGHTPLEX technologie en zorgen voor lichte, flexibele effecten.

Voor ieder gewenst effect is er dus wel een geschikt Nioxin 3D Styling product. Heeft u vragen over de 3D Styling lijn van Nioxin? Neem dan contact op met ons Beauty Care Team via beautycare@johnbeerens.com of +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag