Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

NO-AD

(1 artikel)
Bekijk alles
NO-AD (1 artikel)
Bekijk alles

NO-AD is een van de grootste merken die zonnecosmetica verkoopt. Wellicht is het niet het allerbekendste merk. Dit komt doordat NO-AD liever goedkopere producten aanbiedt, dan mediacampagnes te voeren.

De anti-zonnebrandmiddelen van NO-AD zijn hypoallergeen en dus ook uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Ze bevatten Aloë Vera-extracten, vitamine E en cacaoboter en bieden bescherming tegen zowel UVA- als UVB-straling. Daarnaast zijn de producten water- en zweetbestendig. Alle producten van  NO-AD zijn dierproefvrij.

NO-AD heeft voor iedereen de juiste bescherming voor in de zon. Ook voor de kleintjes onder ons. Voor de ideale bescherming verkoopt  JohnBeerens.com nu een van de beste zonnecosmetica.

Er zijn zonnelotions verkrijgbaar vanaf beschermingsfactor 10 tot en met 50. Er zijn speciale formules voor baby- en kinderhuidjes, zodat deze extra beschermd worden. NO-AD is te verkrijgen in vier soorten verpakkingen : een handzame 100 ml tube, een 250 ml tube, een 250 ml spray en een 500 ml flacon.

Als u nog vragen heeft over NO-AD zonnecosmetica, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!