Het assortiment van JohnBeerens.com bevat ook producten voor de kleintjes. Niet alleen voor de ouders, maar ook voor de kinderen is een goede zonbescherming erg belangrijk. Zo heeft NO-AD verschillende zonnebrandcrèmes die geschikt zijn voor de allerkleinste.

De NO-AD Factor Baby´s Factor 50 Zonnebrand Lotion is een zonnebrand die de huid optimaal beschermt tegen UVA en UVB stralen. De zonnebrand is geschikt voor alle baby huidjes en is te gebruiken voor het hele lichaam. De zonnebrand is speciaal ontwikkeld voor baby’s. De zonnebrand is verkrijgbaar in een tube en is daarom ook erg handig om mee te nemen. Daarnaast is de zonnebrand een watervaste zonnebescherming. De NO-AD Factor Baby´s Factor 50 Zonnebrand Lotion is geschikt voor alle baby’s, omdat de huid van een baby vaak erg dun en kwetsbaar is. De zonnebrand gaat irritaties tegen en voorkomt uitslag. Daarnaast bevat de zonnebrand Aloë Vera en Vitamine E. Deze is speciaal ontwikkeld voor de tere babyhuid.

Daarnaast is er een NO-Ad Factor 30 Kids Zonnebrand Lotion, die precies hetzelfde effect heeft. De jonge huid wordt optimaal beschermt tegen de schadelijke UVA en UVB stralen, waardoor de kleintjes met plezier onder de zon kunnen spelen. Vermijd uiteraard wel de intensieve middagzon. 

Heeft u vragen over een van de producten van NO-AD Kids? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.