De zon heeft een positieve invloed op ons humeur en ons lichaam. Langdurige blootstelling aan zonlicht kan echter leiden tot uitdroging van de huid, zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering. Met een goede zonbescherming wordt vroegtijdige huidveroudering voorkomen en wordt de huid optimaal beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon. Tevens kunnen pigmentvlekjes en andere oneffenheden voorkomen worden met een goede zonbescherming voor de huid.

Zonbescherming is verkrijgbaar in verschillende factoren voor verschillende huidtypen. De NO-AD Hawaiien Oil Factor 10 is een olie die de huid beschermt tegen de zon en tegelijkertijd een donker bruine kleur geeft. De zonnebrand is geschikt voor alle huidtypen en is te gebruiken voor het hele lichaam. Deze olie geeft een mooie gebruinde teint. De NO-AD Hawaiien Oil Factor 10 zonnebrandolie bevat Aloë Vera, wortel-extract en Vitamine E die ervoor zorgen dat de huid niet wordt uitgedroogd. Daarnaast is de zonnebrand een watervaste zonnebescherming. De NO-AD Hawaiien Oil Factor 10 is geschikt voor iedereen met een normale en getinte huid.

Heeft u vragen over NO-AD SPF 10 van JohnBeerens.com? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.