1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. 20% Korting Olaplex No.3 Hairperfector
  Normale prijs € 32,50 Speciale prijs € 25,95
  • GRATIS Verzending
  • Thuisbehandeling
  • Geschikt voor beschadigd haar
  • Maakt het haar zacht en glanzend
  • Structuur van het haar wordt behouden
  2-5 dagen
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Olaplex

Het hebben van beschadigd haar is niet langer een probleem. Olaplex heeft namelijk een uniek product op de mark gebracht waarmee het haar meteen wordt gevoed en hersteld. Chemische behandelingen zoals kleuren en het blootstellen van het haar aan extreme hitte, maken het haar erg futloos en kunnen het haar beschadigen. Olaplex heeft daarom producten op de markt gebracht om het haar te herstellen en sterker te maken. Met behulp van een speciaal ingrediënt wordt het haar gevoed en sterker.

Olaplex No.3 Hair Perfector

De Olaplex No.3 Hair Perfector is de ultieme thuisbehandeling om beschadigd haar te herstellen. Het product mag een keer per week worden gebruikt en zal ervoor zorgen dat het haar wordt hersteld en versterkt. Daarnaast zal het ervoor zorgen dat  de zachtheid, glans en structuur van het het haar tussen salonbehandelingen door behouden blijft. Olaplex No.3 Hair Perfector is daarom het ideale product om het haar thuis te verzorgen zoals het in de kapsalon wordt verzorgd.

Bestel Olaplex vandaag nog voor 22:00 uur

Wanneer u vandaag voor 22:00 uur uw bestelling plaatst, wordt uw pakketje vandaag nog verstuurd. Dat wil zeggen dat u het reeds de volgende dag in huis heeft en uw haren optimaal kan verzorgen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat uw haar verzorgd is en u kan genieten van een prachtige glans. Indien u meer informatie wenst over Olaplex, schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautyspecialisten via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10. Onze beautyspecialisten geven u graag advies op maat.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag