Merken
  1. (12)
Huidtype
  1. (1)
Levertijd
  1. (3)
  2. (11)
Stoffen
  1. (1)
Populair
  1. (1)
  2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Orange Care

(14 artikelen)
Bekijk alles
Orange Care (14 artikelen)
Bekijk alles

Orange Care

Orange Care heeft een uitgebreid assortiment met gezondheid- en beauty producten. Orange Care is onderdeel van Orange Planet, een bedrijf dat sinds 2005 innovatieve producten ontwikkeld.  Met de beauty producten heeft u alles in huis voor een prachtige uiterlijk. 

De producten van Orange Care

Orange Care heeft een divers assortiment aan producten die het uiterlijk verfraaien. Om te voorkomen dat u uren in de sportschool doorbrengt is er de relax & Tone ontwikkeld, dit trainingsapparaat hoeft u slechts 10 minuten per dag te gebruiken en traint u lichaam terwijl het voor u aanvoelt als een aangename massage. Daarentegen versterkt de Orange Care Argan Oil het haar. Ook hydrateer en voedt de Argan oil het haar en geeft het een prachtige galans. Daarnaast wordt het haar sterker gemaakt waardoor gespleten haarpunten worden voorkomen. Tot slot biedt Orange Care een crème aan. De Orange Care Celltone Slakkencreme is een gel-crème die een uitstekende werking op de huid heeft. De crème zorgt er namelijk voor dat acne wordt verminderd en dat rimpels en littekens worden vervaagd.

Beautycare afdeling

Geef uw uiterlijk een echte boost met de producten van Orange Care! Heeft u toch nog vragen over de producten of wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling! Zij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00- 20:30 voor u klaar. U kunt onze beautyspecialisten bereiken via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.