Organix

Organix is een van de nieuwste merken uit Amerika. Vele Amerikaanse sterren, zoals Tyra Banks en Anne Hathaway, zijn al helemaal verslaafd aan dit merk. Dit is ook niet zo gek, want dit merk behoort tot een van de laatste trends. Organix is milieuvriendelijk, duurzaam, maatschappelijk verantwoord, luxe en stijlvol.

  • Vrij van parabenen, sulfaten en fosfaat
  • Geschikt voor mensen met een allergie
  • Milieuvriendelijk
  • Voor mannen en vrouwen

De Organix producten

Alle Organix shampoos en Organix conditioners zijn samengesteld uit organische, actieve ingrediënten.
De Organix producten verzorgen je haar optimaal, hierdoor lijkt het alsof of je net van de kapper komt. De Organix producten ruiken heerlijk en zijn heel romig. De verzorgende formules komen rechtstreeks uit de natuur. Voor ieder haartype is er een passende verzorgingslijn ontwikkeld. Naast de vrouwenlijn, is er ook een aparte lijn met mannelijke producten uitgebracht. Waardoor ook de man kan genieten van een ontspannend welness gevoel. Bij JohnBeerens.com vind u de volgende Organix productlijnen: 

Milieuvriendelijk

Het milieuvriendelijke zit hem niet alleen in de inhoud, maar ook in de verpakking. De verpakkingen worden namelijk gemaakt van volledig gerecyclede materialen. Zo worden de teksten bijvoorbeeld gedrukt met milieuvriendelijke inkt op composteerbare etiketten. De verpakkingen van Organix hebben daarom ook het Earth Friendly Environmental Packaging logo gekregen.

Organix online bestellen

Geef uw haar de verzorging die het verdient met de Organix haarverzorgingsproducten! Heeft u vragen of wilt u graag een passend advies over een Organix product? Neem dan contact op met een van onze beautyspecialisten, wij helpen u graag verder. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].