De Organix Brazilian Keratin Therapy lijn is speciaal bedoeld voor droog, dof of pluizig haar. In deze lijn zitten verschillende natuurlijke ingrediënten, zoals kokosolie, avocado-olie, cacaoboter en natuurlijke keratine. 

De kokosolie heeft een diepe voedende werking en beschermt de hoofdhuid tegen droogheid. Ook zorgt olie voor zacht en glanzend haar. Net als in veel andere haarproducten bevatten ook de producten uit de Organix Brazilian Keratin Therapy lijn avocado, omdat het boordevol vitamine A,D en E zit. Ook zorgt avocado-olie voor een betere en snellere haargroei. Cacaoboter is een natuurlijke vochthersteller en verzacht het haar. De combinatie van deze ingrediënten zal droog haar herstellen, en het weer glad en stralend maken.

De Organix Brazilian Keratin Therapy lijn bevat een een shampoo, een conditioner, een serum en een treatment. Al deze producten zorgen ervoor dat het haar gevoed, glanzend en minder pluizig wordt. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om de volledige Organix Brazilian Keratin Therapy lijn te gebruiken.

De Organix Brazilian Keratin Therapy Shampoo en Conditioner zijn vrij van parabenen, sulfaten en fosfaat. Hierdoor zijn de producten uitermate geschikt voor mensen met een allergie.  

Mocht u vragen hebben of advies willen over een van de Organix Brazilian Keratin Therapy producten, neem dan contact op met onze klantenservice.