We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

De Organix Cherry Blossom Ginseng lijn is speciaal ontwikkeld voor slap, dun en futloos haar. In deze lijn zitten verschillende soorten natuurlijke ingrediënten, zoals rijstemelk, bamboe-extracten, Aziatische gingsengwortel en een mix van kersenbloemextract. Deze ingrediënten stimuleren de hoofdhuid en de haarzakjes.

Door de actieve stimulatie van de hoofdhuid en de haarzakjes, krijgt het haar meer volume en kracht vanaf de haarwortels. De rijstemelk voedt het haar, hierdoor zal het haar hersteld worden en er gezonder uitzien. Bamboe-extracten kunnen er voor zorgen dat het haar minder uitvalt en dat haargroeiproblemen minder worden.  Bovendien krijgt het haar een mooie, gezonde glans.

De Organix Cherry Blossom Gingseng lijn bevat een shampoo,een  conditioner, een bodylotion en een bodywash. De Organix Cherry Blossom Ginseng Shampoo en Conditioner geven het haar meer glans, volume en veerkracht. Daarnaast wordt het haar intens gevoed door de toevoeging van natuurlijke ingrediënten.  De Organix Bodylotion en Bodywash zijn speciaal ontwikkeld voor de droge huid en zorgen voor extra hydratatie. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om de gehele Organix Cherry Blossom Ginseng lijn te gebruiken. 

De Organix Cherry Blossom Gingseng Shampoo en Conditioner zijn vrij van parabenen, sulfaten en fosfaat. Hierdoor zijn de producten uitermate geschikt voor mensen met een allergie.  

Heeft u vragen over de Organix Cherry Blossom Gingseng producten of wilt u graag een passend advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje