We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Organix heeft verschillende productlijnen, die ieder ontwikkeld zijn voor een bepaald soort haartype. De Organix Conditioners zijn samengesteld uit organische, actieve ingrediënten. Bovendien zijn alle Organix Conditioners vrij van parabenen, sulfaten en fosfaat. De Organix Conditioners zijn hierdoor uitermate geschikt voor mensen met een allergie.

Door de toevoeging van organische ingrediënten krijgt het haar allerlei goede en voedzame stoffen mee uit de natuur. Ingrediënten zoals Marokkaanse arganolie, keratine, kokosolie, guave en pepermuntolie verzorgen en voeden het haar intens. Marokkaanse arganolie zorgt ervoor dat het haar tot diep in de haarschacht wordt gevoed en hersteld. Keratine en kokosolie geven het haar meer kracht, waardoor het haar soepeler en zachter aanvoelt. Guave bevat essentiële extracten die de haarstructuur sterker maken en pepermuntolie kalmeert en verfrist het haar. Door al deze ingrediënten in de Organix Conditioners ziet het haar er gevoed, glanzend en gezond uit.

Bestel makkelijk en snel uw Organix Conditioner op JohnBeerens.com. Mocht u vragen hebben of advies willen, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje