Merken
  1. (1)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (1)
Levertijd
  1. (1)
Populair
  1. (1)
  2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Organix Moroccan Argan Oil

(1 artikel)
Bekijk alles
Organix Moroccan Argan Oil (1 artikel)
Bekijk alles

Organix Moroccan Argan Oil is de oplossing voor droog, breekbaar, beschadigd of gekleurd haar. Deze productlijn brengt u in Marokkaanse sferen en geeft de ultieme verzorging. Het hoofdingrediënt van deze Organix lijn is Marokkaanse arganolie, dit is een natuurlijke bron van vitamine E en antioxidanten.

De Marokkaanse arganolie in deze Organix haarproducten herstelt de vochtbalans en beschermt het haar tegen de hitte van stylingtools. Arganolie voedt en herstelt het haar, waardoor het zijdezacht en glad wordt.

De Moroccan Argan Oil is een van de meest uitgebreide productlijnen van Organix. De Organix Moroccan Argan Oil bevat een shampoo, een conditioner, een masker, een smooth perfection crème, een curl  perfection crème, een bodywash, een bodylotion en een styling olie. Behalve uw haar kunt u dus ook u lichaam voeden met de rijke bestanddelen uit arganolie. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om de complete Organix Moroccan Argan Oil lijn te gebruiken.

De Organix Moroccan Argan Oil Shampoo en Conditioner zijn vrij van parabenen, sulfaten en fosfaat. Hierdoor zijn deze producten uitermate geschikt voor mensen met een allergie.

Heeft u vragen of wilt u advies over een Organix Moroccan Argan Oil product? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.