Organix Passionfruit Guava is speciaal ontwikkeld voor weerbarstig en pluizig haar. In deze lijn zitten verschillende soorten ingrediënten, zoals  guave, antioxidanten, oranjebloesem en honing. Het hoofdingrediënt guave is rijk aan vitamine A, een bestanddeel dat de haargroei stimuleert. 

Antioxidanten zijn bouwstenen voor het lichaam en voor het haar. Deze bouwstenen zijn nodig om het haar te beschermen tegen bijvoorbeeld vrije radicalen. Oranjebloesem en honing hydrateren het haar, waardoor pluis wordt voorkomen en het haar een gezonde glans krijgt.

De Organix Passionfruit Guava lijn bevat een shampoo en een conditioner, die beide vrij zijn van parabenen, sulfaten en fosfaat. De Organix Passionfruit Guava Shampoo reinigt het haar grondig en maakt het soepel. De Organix Passionfruit Guava Conditioner maakt het haar makkelijk doorkambaar en zijdezacht. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om de volledige Organix Passionfruit Guava lijn te gebruiken.

Heeft u vragen of wilt u advies over de Organix Passionfruit Guava productlijn? Neem dan contact met een van onze medewerkers.