Organix Pomegranate Green Tea lijn is ontwikkeld voor droog, poreus en beschadigd haar.  Deze lijn bevat een krachtige combinatie van groene thee, antioxidanten en granaatappelextracten. Door deze ingrediënten worden de haarzakjes gevoed en versterkt.

Antioxidanten zijn bouwstenen voor het lichaam en het haar. Deze bouwstenen zijn nodig om het haar te beschermen tegen bijvoorbeeld vrije radicalen. Groene thee zorgt ervoor dat het haar gevoed wordt en gezond blijft. Granaatappelextract versterkt het haar, stimuleert de haargroei en zorgt voor intense hydratatie.

De Organix Pomegranate Green Tea productlijn bevat een shampoo en een conditioner, die beide vrij zijn van parabenen, sulfaten en fosfaat. De Organix Pomegranate Green Tea Shampoo herstelt het haar, waardoor het weer gezond en sterk wordt. De Organix Pomegranate Green Tea Conditioner zorgt dat het haar makkelijk door te kammen is. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om de complete Organix Pomegranate Green Tea lijn te gebruiken.   

Heeft u vragen of wilt u graag advies nodig over een Organix Pomegranate Green Tea product? Neem dan contact op met een van onze werknemers.