De producten van Organix verzorgen het haar optimaal, hierdoor  ziet het haar er gezond en glanzend uit. De producten ruiken heerlijk en zijn heel romig. De verzorgende ingrediënten die aan alle producten zijn toegevoegd komen rechtstreeks uit de natuur.  

Organix heeft vier van haar beste verkopende productlijnen uitgebreid, namelijk de Awapuhi Ginger lijn, Moroccan Argan Oil lijn, Brazilian Keratin Therapy lijn en Macadamia Oil lijn. Behalve de bekende Organix Shampoos en Conditioners bevatten deze lijnen nu ook sprays, maskers en treatments. Maar natuurlijk heeft Organix ook speciale serums uitgebracht.  Deze serums zijn ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en geven direct zichtbare resultaten.

De voornaamste functies van de Organix serums zijn: het voorkomen van haarbreuk, het voorkomen van gespleten haarpunten en het tegengaan van pluis.

De Organix Serums zijn snel en gemakkelijk te bestellen op JohnBeerens.com. Voor vragen of een passend advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice.