De Organix Tea Tree Peppermint haar- en huidproducten zijn ontwikkeld voor droog haar en een geïrriteerde hoofdhuid. Deze lijn bevat een extreem hydraterende samenstelling van tea tree olie, pepermuntolie en melkproteïne. Het haar wordt gevoed en gehydrateerd. Hierdoor zal het haar superzacht en gezond aanvoelen.

Tea tree olie is het verzachtende middel tegen een geïrriteerde, droge hoofdhuid. Deze olie is zeer krachtig en zal zelfs de meest droge en geïrriteerde hoofdhuid herstellen. Pepermuntolie werkt verkoelend, pijnstillend en het stimuleert de haargroei. Melkproteïne herstelt beschadigd haar en versterkt het. Deze vochtinbrengende ingrediënten zorgen voor veerkracht en balans.

De Organix Tea Tree Peppermint lijn bevat een bodwash, een body lotion, een shampoo en een conditioner. De Organix Tea Tree Peppermint Shampoo en Organix Tea Tree Peppermint Conditioner zijn vrij van parabenen, sulfaten en fosfaat. Waardoor ze uitermate geschikt zijn voor mensen met een allergie. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om de complete Organix Tea Tree Peppermint lijn te gebruiken.

Heeft u vragen of zou u graag een advies willen over een Organix Tea Tree Peppermint product? Neem dan snel contact op met een van onze medewerkers.