1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. 40% Korting ORLY ½ Moon Guide Clamshells French Sjablonen
  Normale prijs € 11,36 Speciale prijs € 6,82
  • Bij een minder vaste hand
  • 22 stickertjes
  • Voor een extra strak resultaat
  • Handig bij het creëren van een French Manicure
  Morgen in huis
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Orly

JohnBeerens.com biedt online een brede variatie aan nagelverzorging en nagellakken van het internationale bekende topmerk Orly. Orly biedt de nieuwste trends op het gebied van nagelverzorging en nagellakken. 

 • Erg diverse collectie
 • Uniek
 • Nagels worden verstevigd

De Orly producten

De producten die Orly biedt zijn zorgvuldig geselecteerd en van de hoogste kwaliteit. Voor elke stijl of smaak heeft Orly wel een nagelproduct in petto. Orly biedt onder andere diverse nagellakken, removers, basecoats en topcoats. Orly biedt, om bij te blijven met de trends van nu, verschillende producten op het gebied van nagellak en nagelverzorging voor zowel de handen als de voeten. Deze producten kunnen perfect op elkaar worden afgestemd. Gebruik Orly en combineer nu naar eigen smaak een hippe nagellak met de laatste trends van nagelafwerking. Al de laatste trends op het gebied van nagelverzorging en nagellakken zijn online te bestellen en te bewonderen. Orly bestaat uit meerdere lijnen die allen andere producten aanbieden: 

Veilig online Orly bestellen

Krijg mooie, verzorgde en trendy nagels met de nagellak en nagelverzorging van Orly! JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt van  Orly. U bent gegarandeerd van 100% authentieke producten. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag