Orly Basecoats

De Orly Basecoats lijn is een lijn producten waarmee een laagje basislak op de nagel aangebracht kan worden alvorens de nagel te gaan lakken met gekleurde nagellak. De producten zijn gemakkelijk in gebruik en laten iedere nagellak beter aanhechten. 

  • Geen verkleuring van de nagels
  • Nagellak blijft langer zitten op de nagel

De Basecoats

De Basecoats van Orly zorgen ervoor dat nagellak snel en gemakkelijk hecht aan de nagel, zodat het resultaat van de nagels lakken nog optimaler wordt en de nagellak langdurig blijft zitten. De Basecoats houden daarnaast ook je nagel mooi schoon, zodat deze niet gaat verkleuren onder invloed van de nagellak. De Orly Top 2 Bottom is een basecoat en een topcoat in één. Hierdoor hecht de nagellak beter aan en wordt die ook nog eens beschermt.

Veilig online Basecoats bestellen

Geniet langer van uw nagellak met de Basecoats van Orly! JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt van  Orly. U bent gegarandeerd van 100% authentieke producten. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].