Orly Cuticle Care

De Orly Cuticle Care is een lijn producten waarmee de nagelriemen verzorgd kunnen worden. De nagelriemen worden zacht en soepel gehouden door deze producten. 

  • Optimale verzorging nagelriemen

De Cuticle Care producten

De Orly Cuticle Care producten geven nagelriemen de verzorging die ze verdienen. Wanneer de nagelriemen zacht en soepel gehouden worden, groeien nagels het beste. Door de nagelriemen goed te verzorgen zullen de nagels sterk en gezond groeien. De Orly Cuticle Care lijn bevat een aantal zeer verschillende verzorgingsproducten voor de nagelriemen, die elk hun eigen eigenschappen hebben. De Orly Argan Oil Handcréme voedt en hydrateert nagelriemen en nagels, waardoor de nagels op een gezonde wijze groeien. De Orly Cuticle Oil+ is verrijkt met oranjebloesem. Dit hydrateert, herstelt en verzorgt de nagelriem en de nagel. Cuticle Oil+ bevordert een gezonde nagelgroei. Daarentegen conditioneert de Orly Cuticle Therapy Crème en behandelt de créme ruwe, droge handen, ellebogen en nagelriemen. Tot slot is er de Orly Cutique Cuticle Remover. Deze remover reinigt de nagels en verwijdert voorzichtig dood weefsel van de nagelriemen. Dit bevordert een gezonde nagelgroei.

Beautycare afdeling

Geef uw nagelriemen een optimale verzorging en bevorder de nagelgroei! Bestel vandaag nog de producten van Orly en geef uw nagelriemen morgen al een welverdiende verzorging. Bij vragen over de producten van Orly kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan op alle werkdagen van 9.00-20.30 uur voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kan onze beautyspecialisten bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.