Orly Flash Glam FX

Steel de show met uw prachtige nagels met de Orly Flash Glam FX nagellak! Orly Flash Glam FX is een lijn van nagellak met veel unieke variatie. De nagels verkrijgen een mooie unieke glans die dagenlang behouden blijft. 

  • Verstevigd de nagels
  • Unieke glans en glitter

De Orly Flash Glam FX nagellak

Deze lijn kleuren bevat hyperreflectieve glitters in alle kleuren van de regenboog om de kleur en uitstraling van de nagels nog meer er uit te laten springen. Orly Flash Glam FX bevat een zeer brede collectie aan kleuren. Met kleuren als Atomic Splash, een donkergrijze kleur, en Rocket’s Red Glare, wat rode glitters bevat, kunnen de nagels mooi bijgewerkt worden. Of kies bijvoorbeeld voor Sashay My Way, met gouden holografische glitters. Met een basis en een topcoat van Orly kan het effect van de nagellak van de Flash Glam FX lijn verbeterd en verlengd worden.

Orly Flash Glam FX online bestellen

Orly Flash Glam FX biedt nagels de styling die ze verdienen! Bij vragen over de producten van Orly kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan op alle werkdagen van 9.00-20.30 uur voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kan onze beautyspecialisten bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].