Orly I Heart Nails

De Orly I Heart Nails lijn biedt meerdere nagellakjes aan in verschillende kleuren. Door de nagels te lakken met de I Heart Nails ngaellak zal de nagel een mooie en verzorgde uitstraling krijgen. 

  • 4 verschillende kleurtjes
  • Shimmer en crème finish
  • De nagels worden verstevigd

De I Heart Nails nagellak

Orly I Heart Nails biedt nagels de styling aan die ze verdienen. De nagellak van Orly I Heart Nails stelt men in staat om hun nagels met uiterste zorg te behandelen. Met kleuren als La Vida Loca, een lichte paarse kleur met een heldere glinstering en Toast The Couple, een lichte perzikkleur met een ijzige glans, lopen de keuzes vrij uiteen. Deze nagellakjes hebben allen een rozige kleur. Daarnaast kan met een basis en een topcoat van Orly het effect van de nagellak verbeterd en verlengd worden.

Advies over de I Heart Nails lijn

Verbeter de uitstraling van uw nagels met de nagellakjes van Orly! Heeft u nog vragen over de producten van Orly of wilt u graag een persoonlijk advies? Onze beautycare afdeling staat op alle werkdagen van 9.00-20.30 uur voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kan onze beautyspecialisten bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].