Orly Maintenance

De Orly Maintenance producten geven nagels de extra verzorging die ze nodig hebben. Deze gerichte oplossingen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften met betrekking tot nagelverzorging. De producten van Maintenance lijn verzorgen, beschermen of herstellen op diverse manieren de nagels. 

  • Verbeterd de kwaliteit van de nagels
  • Divers assortiment

De Maintenance producten

De  Orly Maintenance lijn bevat een aantal zeer verschillende verzorgingsproducten voor de nagels, die elk hun eigen eigenschappen hebben. De Orly Fungus MD is een anti-schimmel serum die helpt bij het elimineren van schimmels en bacteriën. De hygiënische druppelaar helpt gericht te doseren op de bron van het probleem. Daarentegen helpt de Orly No Bite bij het doorbreken van de nagelbijt gewoonte. Een mix van bittere actieve stoffen op de nagel aanbrengen, helpt het bijten te weerstaan en bevordert de groei van de nagel. Ook voor mannen heeft Orly een product ontwikkeld. De Orly Nails For Males is een nagellak die de nagels verzorgen en beschermen en dit op een onopvallende manier. Tot slot bevat de Orly Maintenance lijn ook nog enkele nagelvijlen. De Black Board nagelvijl, de Zebra Foam Board en de Buffing Trio, een handige 3 in 1 vijl, zijn hier enkele voorbeelden van.

Beautycare afdeling

Verbeter de conditie van u nagels met de producten van de Maintenance lijn van Orly! Heeft u nog vragen over de producten van Orly of wilt u graag een persoonlijk advies? Onze beautycare afdeling staat op alle werkdagen van 9.00-20.30 uur voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kan onze beautyspecialisten bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].