Orly Mani Minis

Orly Mani Minis nagellak biedt meerdere kleuren om de nagels te lakken. Door deze producten zal de nagel een mooi gestyled uitstraling krijgen. Hiernaast zijn de Orly Mani Minis super handig om mee te nemen, omdat ze zo klein zijn. Ook is het leuk om deze mini nagellakjes als cadeau te geven. 

  • Kleinere nagellakjes
  • Vele verschillende kleuren
  • Verstevigd de nagels

De Mini nagellakjes van Orly

Orly Mani Minis biedt nagels de styling die ze verdienen. Met een uitgebreide keuze aan kleuren kan de eigen  look volledig bijgewerkt worden, zodat de nagels de meest fantastische look verkrijgen. Door de grote variatie aan kleuren is er voor iedereen wel een kleur te vinden in deze lijn. Orly Mani Minis bevat een zeer brede collectie aan kleuren. Met kleuren als Hair Band,  een kleur met gouden glitters, of It´s Up To Blue, die een turquoise glans bevat, kunnen de nagels mooi bijgewerkt worden. Of kies bijvoorbeeld voor Crawford´s Wine, een diep rode kleur met zeer veel glans.

Online Orly Mani Minis bestellen

Maak uw look compleet met de mooie mini nagellakjes van Orly! Bestel de Mani Minis vandaag en gebruik ze morgen al! Heeft u nog vragen over de producten van Orly? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautyspecialisten. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].