Orly Nagellak

Loop er altijd trendy, netjes en verzorgd bij met de nagellak van Orly! De nagellak van Orly is een schat aan keuzes voor wie zijn of haar nagels optimaal wil kleuren of stylen. De nagellakproducten van Orly zijn zeer divers en geven de nagels de gewenste look en uitstraling. 

  • Vele kleuren
  • Professionele kwaliteit

De Nagellak

Deze zeer uiteenlopende lijn heeft voor ieder wat wils. De nagellak geeft naast een mooie kleur ook een mooie glans aan de nagel, waardoor de look van de nagel nog mooier wordt. De nagellak lijn van Orly bevat vele verschillende kleuren, welke tot in de details van elkaar verschillen. Zo is er niet maar één kleur rood, maar kan men kiezen voor het iets donkerrode en matte Haute Red of het iets lichtere en fellere Terracotta. Wellicht valt de keuze wel op het diep donkerrode Red Flare. Al met al is er dus veel keus aan kleuren om uit te kiezen. Dit is nog maar een kleine greep uit diverse beschikbare kleuren rood. Zo biedt Orly veel mogelijkheden om tot in de details de gewenste style te creëren. Daarnaast kunt u met de basis en een topcoat van Orly het effect van de nagellak verbeteren en verlengen.

Veilig online Orly nagellak bestellen

De Orly Nagellak geeft nagels de uitstraling die ze verdienen! JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt van  Orly. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].