Orly Permanent Collection

Orly Permanent Collection nagellak biedt meerdere kleuren om je nagels te lakken. Door deze producten zal de nagel een mooi gestylede uitstraling krijgen. 

  • Erg diverse collectie
  • Nagels worden verstevigd

De nagellak van de Permanent Collection

Deze lijn kleuren is speciaal opgesteld door een team van experts door met de trends van tegenwoordig mee te gaan. Met een uitgebreide keuze aan kleuren kan de eigen look volledig bijgewerkt worden, zodat ook de nagels met de huidige trends meegaan. Orly Permanent Collection bevat een zeer brede collectie aan kleuren. Met kleuren als Bus Stop Crimson, een karmozijnrode kleur, of Etoile, wat een subtiele zilveren glans bevat, kunnen de nagels mooi bijgewerkt worden. Of kies voor Angel Eyes, een blauwe kleur met blauwe en zilveren glitters. Met een basis en een topcoat van Orly kan het effect van de nagellak van de Permanent Collection verbeterd en verlengd worden.

Beautycare afdeling

Orly Permanent Collection biedt nagels de styling die ze verdienen! Bij vragen over de producten van Orly kan u altijd contact op nemen met onze Beautycare afdeling. Onze beautycare afdeling staat op alle werkdagen van 9.00-20.30 uur voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt onze beautyspecialisten bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].