Orly Removers en Thinners

De Orly Removers en Thinners is een handige lijn producten waarmee nagellak met het grootste gemak verwijderd kan worden. De producten zijn gemakkelijk in gebruik en laten ieder spoor van lak geheel verdwijnen. 

  • Droogt niet uit
  • Handig en snel in gebruik

De Removers en Thinners van Orly

De removers en thinners zorgen ervoor, dat de nagellak snel en effectief verwijderd wordt en dat de nagel er mooi verzorgd uit gaat zien. De removers en thinners drogen de nagel niet uit tijdens het verwijderen van de nagellak. Orly heeft een aantal verschillende nagellakremovers met elk hun eigen eigenschappen. Orly Gentle Remover bevat bijvoorbeeld geen aceton en bevat een zachte formule voor natuurlijke en kunstnagels. Orly Extra Strength Remover verwijdert de lak snel en effectief zonder de nagel uit te drogen. De Orly Nail Lacquer Thinner zorgt er daarentegen voor dat elke uitgedroogde nagellak weer smeerbaar is.

Online Orly Removers en Thinners bestellen

Bestel vandaag nog de producten van de Orly Removers en Thinners lijn en merk morgen al hoe fijn de producten zijn! Heeft u nog vragen over de producten van Orly? Neem dan gerust contact op met onze Beautycare afdeling. De beautycare afdeling is te bereiken op alle werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].