Orly Rich Renewal

Geef uw huid de verzorging en hydratatie die het verdient met de Orly Rich Renwal producten. Deze lijn bestaat uit meerdere verzorgingscrémes met ieder verschillende ingrediënten. De huid raakt gevoed en de elasticiteit van de huid wordt hersteld door deze producten. 

  • Bevat aloë vera en vitaminen A en E
  • Verzorgend voor de huid
  • Hydraterend

De Rich Renewal producten

Orly Rich Renewal crèmes geven de huid de gewenste zorg. Deze crèmes helpen door middel van aloë vera en vitaminen A en E de huid te beschermen tegen schadelijke omgevingsfactoren. Door middel van een vetvrije formule die shea- en cacaoboter bevat voedt Rich Renewal de huid en wordt het herstel van de huid bevordert. De producten van Orly Rich Renewal hebben elk andere ingrediënten erin verwerkt.  Zo is er de Rich Renewal Paradise, welke een lichtzoete geur bevat met fruitige vleugjes van lychee en granaatappel. De Rich Renewal Peace bevat vanille en de Rich Renewal Passion bevat een subtiele geur met bloemige nuances  van azadirachta indica en feijoa. De Rich Renewal Pucker bevat een frisse opzwepende geur van papaja en rode grapefruit.

Advies over de Rich Renewal producten

Verwen uw huid met de Rich Renewal verzorgingscremes van Orly! Weet u niet goed welke verzorgingscrème het beste bij u past of heeft u nog andere vragen over de producten van Orly? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].