Orly Smartgels

De ORLY SmartGels zijn producten die speciaal ontwikkeld zijn om thuis gemakkelijk een professionele gellak manicure aan te brengen. De SmartGels-lijn bevat alle producten die men nodig heeft om zelf thuis aan de slag te gaan. 

  • Gellak
  • Langdurig resultaat
  • Vele verschillende kleuren

De Smartgels

De Smartgels lijn van Orly bestaat uit vele verschillende producten. Om niks te missen tijdens de manicure is er de SmartGels Starter Kit. Deze kit bevat alles wat men nodig heeft voor een volledige manicure. Er is een ruime keuze aan gel nagellakken in diverse kleuren, verschillende coats zoals een primer en base, en reinigingsproducten om de nagels voor en na de behandeling te reinigen. De SmartGels LED Lamp die nodig is om de verschillende laklagen uit te harden, is ook verkrijgbaar in onze beautywebshop.

Beautycare afdeling

Laat uw nagels er langdurig perfect uitzien met de smartgels van Orly! Heeft u nog vragen over de producten van Orly? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. U kunt de beautycare afdeling bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].