Orly Strengtheners

Last van nagels die snel afbreken en slap zijn? Geen zorgen! Orly heeft speciaal voor zwakke nagels een lijn ontwikkeld. De Orly Strengtheners lijn is een lijn bestaande uit producten waarmee slappe nagels versterkt kunnen worden. Deze versterkende nagellak laten de nagel verzorgd en verstevigd achter. 

  • Versterkt de nagel

De nagelversterkers van Orly

De verstevigers van Orly geven zwakke en broze nagels het impuls die ze nodig hebben om lang en sterk te groeien. De nagels zullen minder snel afbreken en er kan genoten worden van het resultaat van mooie, lange, gelakte nagels. De Orly Strengtheners lijn bevat een aantal zeer verschillende versterkers met elk hun eigen eigenschappen. Zo is er de Orly Nail Armor. Deze versteviger is bedoelt voor geribbelde en zwakke nagels. Fijne zijde-vezels zorgen voor een glad oppervlak van de nagel en creëren een sterke laag op de nagel. Orly Nail Defense is daarentegen voor scheurende en splijtende nagels en versterkt broze nagels die snel breken. De versterker repareert de nagel en bevordert de flexibiliteit van de nagel. Tot slot is er de Orly Tough Cookie. Dit is een versterkende nagellak die zachte en broze nagels hersteld.

Direct uw nagels versterken

Koop vandaag nog de nagelversterkers van Orly en merk morgen al het resultaat van de producten van de Orly Strengtheners lijn! Heeft u toch nog vragen over de producten van Orly of wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautyspecialisten. Zij staan op alle werkdagen van 9.00-20.30 uur voor u klaar! U kunt contact opnemen via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].