Orly Sugerfix

Orly Sugar Fix is een lijn met verschillende bodyscrubs voor de handen, de voeten en het lichaam. Door de scrubs van Orly raakt de huid gehydrateerd en geeft de huid ook weer een verjongde uitstraling. De Orly Sugar Fix lijn geeft de huid de verzorging die het nodig heeft. 

  • Verwijderd dode huidcellen
  • Vochtinbrengend
  • Geschikt voor de handen, voeten en het lichaam

De Scrubs van Orly

De Orly Sugar Fix lijn bestaat uit meerdere scrubs met ieder hun eigen ingrediënten. De Orly Sugar Fix Cocoa is verrijkt met de verrukkelijke essentie van donkere chocolade truffel. De Orly Sugarfix Citrus verfrist met een mix van mandarijn en mangerine en limoen voor een verleidelijke pittige geur. Orly Sugar Fix Chai combineert witte thee en vanille voor een warm en kruidig aroma. De vochtinbrengende scrubs van Sugar Fix verzorgen de huid, waardoor uitdroging wordt tegengaan. Daarnaast maken de scrubs van Orly de huid vrij van vuile deeltjes en losse velletjes.

Advies over de Sugerfix scrubs van Orly

Geniet van een heerlijk zachte en gehydrateerde huid na het gebruik van de scrubs van Orly! Heeft u toch nog vragen over de producten of wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze beautyspecialisten. Onze beautycare afdeling is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].