Orly Topcoats

De Orly Topcoats lijn bestaat uit producten die een laagje transparante lak op de nagel aanbrengt na het lakken van de nagels met een gekleurde nagellak. De producten zijn gemakkelijk in gebruik en laten iedere nagellak mooier glanzen. 

  • Nagellak blijft langer zitten op de nagel
  • Extra glans op de nagels

De Topcoats van Orly

De Topcoats zorgen ervoor dat het resultaat van het nagels lakken nog optimaler wordt. De nagels gaan mooi glanzen en de nagellak wordt beschermd, waardoor deze langer blijft zitten op de nagels. De Orly Topcoats lijn bevat een aantal zeer verschillende topcoats met elk hun eigen eigenschappen. Zo is de Orly Glosser een toplaag voor duurzame bescherming en schitterende glans. De kleur van de lak wordt beschermd en is levendig. De Orly In A Snap is een beschermende toplaag die de lak in enkele minuten droogt. Zo voorkomt deze toplaag dat nagels gaan vlekken en krassen. Daarentegen voorkomt de Orly Won’t Chip dat de nagellak gaat afbladderen of chippen. De Topcoats lijn van Orly bestaat nog uit vele andere fijne topcoats!

Beautycare afdeling

Geniet nog langer van uw gelakte nagels met de topcoats van Orly! Heeft u nog vragen over de producten van Orly? Neem dan gerust contact op met onze Beautycare afdeling. De beautycare afdeling is te bereiken op alle werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].