Merken
  1. (9)
Haartype
  1. (1)
Levertijd
  1. (9)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Parucci

(9 artikelen)
Bekijk alles
Parucci (9 artikelen)
Bekijk alles

Parucci

Parucci is een van DE specialisten in Nederland op het gebied van stylingproducten. De Parucci haarproducten zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar kracht voor in het haar. De Parucci producten zijn ideaal om een moderne en ruige look te creëren, zowel voor mannen, als voor vrouwen. Het merk Parucci richt zich op de trendy en hippe mensen en dat zie je ook terug aan de producten zelf, zoals de kleurrijke en stijlvolle productverpakkingen. JohnBeerens.com beschikt daarom over een divers en breed assortiment Parucci haarproducten. Het Parucci assortiment bestaat onder andere uit heerlijke gels, lotions, haarwaxen en pastes. 

Parucci stylingproducten

De stylingproducten van Parucci zijn absoluut de populairste producten uit het Parucci assortiment. Neem bijvoorbeeld de Parucci Funky Styler, dit is een zeer sterke en stevige haarwax, die voor een matte en nonchalante look zorgt. Elk soort haartype is door middel van de Parruci Funky Styler in bedwang te houden. De Parucci Control Freak is daar tegenover weer een fantastische crème die het haar meer volume en glans geeft. De Parucci Control Freak zorgt er voor dat het haar de hele dag re-stylbaar is en heerlijk ruikt. 

Veilig Parucci online bestellen

JohnBeerens.com is een van de officiële verkooppunten van Parucci en daardoor kunt u altijd veilig producten online bestellen bij ons. Mocht u nog vragen hebben over het merk Parucci of over andere aspecten, dan kunt u altijd onze beautyspecialisten bellen: +31 (0)13 - 5 30 20 10. Wij helpen u graag verder!