Merken
 1. (17)
Huidtype
 1. (1)
 2. (15)
 3. (1)
Levertijd
 1. (17)
Stoffen
 1. (1)
 2. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Payot Antiveroudering

(17 artikelen)
Bekijk alles
Payot Antiveroudering (17 artikelen)
Bekijk alles

Payot Antiveroudering

Payot is al honderd jaar een betrouwbaar merk op het gebied van huidverzorging. De producten van Payot zijn van hoge kwaliteit en respectvol richting de omgeving.

 • Dermatologisch getest
 • Dierproefvrij
 • Zuiver plantaardig
 • Tegen huidveroudering

De Huidveroudering lijn

Payot heeft verschillende producten die huidveroudering tegengaan. Zo zijn er producten tegen de eerste rimpels, maar ook globale antiveroudering producten en producten voor de rijpere huid. Zo is er voor iedere huid een geschikt product. Payot Elixir Ideal is een serum dat ervoor zorgt dat zichtbare huidveroudering wordt tegengegaan. Door het gebruik van de serum kan men het huidverouderingsproces vertragen en de huid herstellen. De Payot Mousse Clarte is een licht en delicaat zuiverend schuim. Het schuim verwijdert onzuiverheden en make-up en vervuiling. Daarentegen is de Payot AOX Eye Contour een crème die speciaal is ontwikkeld voor de oogcontour. Een emulsie met een fijne, aangename aanvoelende textuur verkwikt en verbetert de doorbloeding van de oogcontour. De huid wordt dichter, is gehydrateerd en wordt soepel en zacht. Naast deze fijne producten bestaat de Antiveroudering lijn van Payot uit nog vele andere top producten?

Beautycare afdeling

Zorg dat uw huid er weer jong en fris uitziet met de producten van de Antiveroudering lijn van Payot! Heeft u nog vragen over de producten van Payot of wilt u graag een persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].