Merken
 1. (19)
Huidtype
 1. (2)
 2. (8)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (3)
 6. (5)
 7. (2)
 8. (3)
 9. (2)
Levertijd
 1. (19)
Stoffen
 1. (3)
 2. (2)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Payot Lichaamsverzorging

(19 artikelen)
Bekijk alles
Payot Lichaamsverzorging (19 artikelen)
Bekijk alles

Payot Lichaamsverzorging

Payot heeft een uitgebreide collectie verzorgingsproducten voor het lichaam. Payot respecteert de huid en beschermt deze. De lichaamsverzorging van Payot verzorgt en herstelt het lichaam. De huid wordt verzacht en voelt heerlijk aan. Payot is al honderd jaar een betrouwbaar merk op het gebied van huidverzorging.

 • Verzorgt en herstelt de huid
 • Dermatologisch getest
 • Dierproefvrij
 • Zuiver plantaardig

De Lichaamsverzorgingsproducten

Payot heeft twee verschillende lijnen voor het lichaam. Payot Le Corps is een ruime collectie hydraterende producten. Zo zijn er crèmes, scrubs en douchegels. Payot Vitalite Minerale bestaat uit luxueuze producten, welke de huid verzachten en verzorgen. Zo zijn er rijke oliën, schuimende douchegels en heerlijke scrubs.

Beautycare afdeling

Geef uw lichaam een ultieme verzorging en laat de huid herstellen met de producten van de lichaamsverzorging lijn van Payot! Heeft u nog vragen over de producten van Payot? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].