Merken
 1. (7)
Huidtype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (4)
 4. (1)
 5. (1)
Levertijd
 1. (7)
Stoffen
 1. (4)
 2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Payot Maskers

(7 artikelen)
Bekijk alles
Payot Maskers (7 artikelen)
Bekijk alles

Payot Masker

Geef uw huid de verzorging die het verdient met de Payot maskers. Als er wekelijks gebruikt wordt gemaakt van een gezichtsmasker, gaat de huid stralen als nooit tevoren.

 • Diepe verzorging van de huid
 • Dermatologisch getest
 • Dierproefvrij
 • Voor ieder huidtype

De Maskers van Payot

Payot heeft een uitgebreide collectie maskers. Zo zijn er diep reinigende maskers, maskers voor de gevoelige huid maar ook hydraterende maskers. Daarnaast zijn er speciale maskers welke huidveroudering tegengaan en rimpels verzachten. Naast maskers voor de huid van het gezicht, zijn er ook maskers voor de tere huid van de ogen. De maskers zijn geschikt voor ieder huidtype, waardoor er altijd een passend product te vinden is.

Advies over de Payot maskers

Heeft u nog twijfels over welk masker van Payot het best bij uw gezichtsverzorging past? Neem dan contact op met onze beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten zijn te bereiken voor een passend advies op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].advies. Mocht u het gezichtsmasker gevonden hebben wat voor het beste eindresultaat gaat zorgen dan kunt u dit eenvoudig en veilig online bestellen.