Merken
 1. (7)
Huidtype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (2)
 5. (2)
 6. (2)
 7. (1)
Levertijd
 1. (7)
Stoffen
 1. (2)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Payot Nachtcrèmes

(7 artikelen)
Bekijk alles
Payot Nachtcrèmes (7 artikelen)
Bekijk alles

Payot Nachtcrémes

Het is belangrijk om de huid goed te verzorgen. De gehele dag door wordt de huid blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf. ’s Avonds heeft de huid tijd om te herstellen en de huid kan hierbij wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom is het belangrijk de huid te verzorgen met een rijke crème.

Payot is al honderd jaar een betrouwbaar merk op het gebied van huidverzorging. De producten van Payot zijn van hoge kwaliteit en respectvol richting de omgeving.

 • Voor een diep voedende verzorging
 • Dermatologisch getest
 • Dierproefvrij
 • Zuiver plantaardig

De Nachtcrémes

Payot heeft verschillende nachtcrèmes in het assortiment. Zo zijn er crèmes die de huid hydrateren, maar ook crèmes voor de gevoelige huid, voor een onzuiver huid, een vette huid en anti-aging crèmes. Zo is er voor iedere huid een geschikt nachtcrème verkrijgbaar.

Beautycare afdeling

Laat uw huid zich herstellen in de avond met de nachtcrémes van Payot! Heeft u nog vragen over welke nachtcréme het best bij uw huidtype past? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.