Merken
 1. (8)
Huidtype
 1. (1)
 2. (4)
 3. (1)
 4. (3)
Levertijd
 1. (8)
Stoffen
 1. (1)
 2. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Payot Oogverzorging

(8 artikelen)
Bekijk alles
Payot Oogverzorging (8 artikelen)
Bekijk alles

Payot Oogverzorging

Payot is al honderd jaar een betrouwbaar merk op het gebied van huidverzorging. De producten van Payot zijn van hoge kwaliteit en respectvol richting de omgeving. Payot heeft verschillende producten voor de gevoelige huid rondom de ogen. De huid van de ogen is zeer dun en heeft daarom speciale verzorging nodig.

 • Zuiver plantaardig
 • Dermatologisch getest
 • Dierproefvrij

De Oogverzorgingsproducten

Payot heeft verschillende oogverzorgingsproducten ontwikkeld, met elk een ander doel. My Payot Regard zorgt voor een frisse, stralende blik, terwijl de oogverzorging uit de Design Lift lijn de huid verstevigt. Clarte de Yeux gaat pigmentvlekjes tegen en zorgt voor een egale huid. Daarnaast is er nog speciale oogverzorging voor de gevoelige huid en oogverzorging die huidveroudering tegen gaat. Zo is er voor iedere huid een geschikt product.

Beautycare afdeling

Zorg dat uw ogen er weer fris en wakker uitzien met de oogverzorgingsproducten van Payot. Heeft u nog vragen over de producten van Payot of wilt u graag een persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].