Merken
 1. (7)
Huidtype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (3)
Levertijd
 1. (7)
Stoffen
 1. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Payot Serums

(7 artikelen)
Bekijk alles
Payot Serums (7 artikelen)
Bekijk alles

Payot Serums

De serums van Payot zijn een goede aanvulling voor de verzorging van de huid op het gezicht. Het wordt vaak gebruikt naast een dag- en nachtcrème om de werking van deze crèmes te optimaliseren. Payot is al honderd jaar een betrouwbaar merk op het gebied van huidverzorging.

 • Diepe verzorging van de huid
 • Dermatologisch getest
 • Dierproefvrij
 • Voor ieder huidtype

De serums van Payot

Payot heeft verschillende serums in de collectie.  Zo is er Elixir Purete, welke voor een pure, schone huid zorgt. Ook is er Elixir Douceur. Dit serums is speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid te verzorgen. Elixir d’Eau werkt hydraterend en vochtregulerend. Daarnaast zijn er enkele serum die pigmentvlekjes tegengaan en een egale teint creëren. Tenslotte zijn er een aantal verjongende serums, zoals de Elixer Jeunesse. Deze serums zorgen voor een jeugdige uitstraling en gaan huidveroudering tegen.

Advies over de Payot serums

Geef iets extra’s aan uw huid met de serums van Payot! Heeft u nog vragen over welk serum het best bij uw huidtype past? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].