1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Pazzione Lovely Saint Tropez Hand Soap
  Van € 8,95 nu voor € 8,06
  • Verzacht en verzorgt
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Heerlijke geur
  • Parabeenvrij
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Pazzione Lovely St. Tropez

De Pazzione lijn bestaat uit home, body en bath producten. De Pazzione lijn is vooral geïnspireerd door de architectuur, het landschap en de geuren van de Middellandse Zee. Zo heeft ieder lijn van de Pazzione een sterke eigenschap van de Middellandse Zee.

Rijkverzorgende producten

De Pazzione Lovely St. Tropez lijn is geinspireerd door een vissersdorp aan de Côte d’Azur. De lijn is tot stand gekomen door de inspiratie van de vissersdorp en de verleidelijke geuren van lelie en rozen. Laat u verleiden door de charme van Lovely St. Tropez. De rijkverzorgende producten zitten vol met natuurlijke ingredienten en overheerlijke geuren. Het is zuinig in gebruik, geeft u de juiste verzorging en is parabeenvrij. De producten zijn niet getest op dieren.

Koop de Pazzione Lovely St. Tropez 

Laat u verleiden door de heerlijke geuren van Pazzione Lovely St. Tropez. Het hele assortiment kunt u bestellen via JohnBeerens.com. Wilt u graag meer weten over de Pazzione Lovely St. Tropez dan kunt u gerust contact opnemen met een van onze beautyspecialisten via +31 (0)13 530 2010. 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje