Merken
  1. (6)
Huidtype
  1. (1)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
Levertijd
  1. (6)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Perfect Shine

(6 artikelen)
Bekijk alles
Perfect Shine (6 artikelen)
Bekijk alles

Perfect Shine

Perfect Shine is een innovatief bedrijf dat zich richt op het verzorgen van het haar. Perfect Shine heeft professionele haarverzorgingsproducten die het haar versterken, verzorgen en voeden. Zo bestaat het assortiment uit verschillende boxen, een shampoo, conditioner en een leave-in conditioner. Om het meest optimale resultaat te verkrijgen, wordt het aangeraden om de shampoo, conditioner en leave-in conditioner in combinatie met één van de behandelingen te gebruiken.

De haarproducten van Perfect Shine

Perfect Shine heeft verschillende professionele behandelingen ontwikkeld die u zelf thuis kan uitvoeren. Omdat er verschillende haartypes en wensen zijn, heeft Perfect Shine drie boxen ontwikkeld. Zo is er altijd een box die geschikt is voor uw wensen:

Wanneer het haar een behandeling heeft ondergaan, wordt het aangeraden om het haar met de Perfect Shine Salt Free Shampoo te wassen en vervolgens te verzorgen met de Perfect Shine Salt Free Conditioner of de Perfect Shine Salt Free Leave-In Conditioner. Hierdoor blijft het resultaat langer zichtbaar en wordt het haar optimaal verzorgd.

Bestel vandaag nog Perfect Shine online bij JohnBeerens.com

Het haar verdient een optimale verzorging. Bestel daarom vandaag nog uw favoriete behandeling van Perfect Shine veilig en eenvoudig bij JohnBeerens.com. Het haar is immers van belang voor een perfecte uitstraling. Mocht u echter nog vragen hebben over de producten van Perfect Shine, schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautyspecialisten. Op werkdagen zijn zij telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 en per e-mail via [email protected]