Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Pig Fat Pomades

(1 artikel)
Bekijk alles
Pig Fat Pomades (1 artikel)
Bekijk alles

Big Fat Pomades

Pig Fat Pomades is een kleine onderneming gevestigd in het Verenigd Koninrijk, die zich richt op het ontwikkelen van schoonheids- en verzorgingsproducten. Het assortiment is gebaseerd op water en niet getest op dieren, waardoor het product. De stylingproducten van Big Fat Pomades zijn van een zeer hoge kwaliteit. De stylingproducten hebben een sterke hold en zijn makkelijk uitwasbaar. De producten van Pig Fat Pomades zijn geschikt voor mannen met kort tot half lang haar en het assortiment bestaat uit de volgende producten:

  • Pig Fat Pomades Tattoo Cream
  • Pig Fat Pomades Firm Hold Hair Pomade
  • Pig Fat Pomades Original Hair Pomade

De Pig Fat Pomades Tattoo Cream is een een voedende en verzachtende crème. De crème vermindert de irritatie van de huid en geneest weefselschade van een onlangs getatoeëerde huid. De Firm Hold Hair Pomade is een waxtype dat als een gel aanvoelt. De Firm Hold Hair Pomade beschikt bovendien over een heerlijke citroen geur met daarnaast een lichte leren geur. De Originail Hair Pomade lijkt enigszins op de Firm Hold Hair Pomade, maar beschikt over een heerlijke vanille geur in combinatie met een lichte leren geur.

Mocht u vragen hebben over dit merk, dan kunt u altijd onze beautyspecialisten om advies vragen: +31 (0)13 - 5 30 20 10.