We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

PIMP Amsterdam Beauty & Brains

Mrs Pimp is gek op volume, daarom is de Beauty & Brains Volume lijn gecreëerd. De PIMP Amsterdam Beauty & Brains Volume lijn creëert beweging, flexibiliteit en glans. Hierdoor ziet het haar er voller en sterker uit.   

  • Voor meer volume
  • Niet getest op dieren
  • Sulfaat en parabeen vrij
  • Voor ieder haartype

De Beauty & Brains lijn

De PIMP Amsterdam Beauty & Brains Volume lijn bevat een shampoo, een conditioner en een volume spray. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor fijn, dun en futloos haar. Alle producten in de PIMP Amsterdam Beauty & Brains Volume lijn zijn sulfaat en parabeen vrij. De volumespray is ook alcoholvrij. De producten zijn daarnaast ook veilig te gebruiken op gekleurd haar.

De ingrediënten

De hoofdingrediënten zijn sandalwood, phellodendron amurense en panthenol. Sandalwood helpt irritaties te voorkomen en brengt het haar in een topconditie. Phellodendron amurense geeft het haar veerkracht en pathenol houdt de vochtbalans op peil, laat het haar er voller uitzien en geeft glans.

Beautycare afdeling

Geef uw haar meer volume met de Beauty & Brains producten van PIMP Amsterdam. Bij vragen over de producten van PIMP Amsterdam kunt u altijd contact opnemen met onze Beautycare afdeling. Zij staan graag voor uw klaar om u een persoonlijk advies te geven over de producten. Onze Beautycare afdeling is van maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag