We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

PIMP Amsterdam No Curls No Glory

De PIMP Amsterdam No Curls No Glory lijn is speciaal ontwikkeld voor droog, krullend, beschadigd en chemisch behandeld haar en hersteld het vochtgehalte in het haar. 

  • Voor krullend haar
  • Hydraterende werking
  • Niet getest op dieren
  • Voor ieder haartype

De No Curls No Glory lijn

De PIMP Amsterdam No Curls No Glory lijn bestaat uit een shampoo, een conditioner en een cream. De PIMP Amsterdam No Curls No Glory Shampoo bevat elf natuurlijke botanische extracten die de gezondheid van het haar herstellen en de haarstructuur versterken. De PIMP Amsterdam No Curls No Glory Conditioner bevat proteïnen en amino zuren, welke diep door dringen tot in het haar en zorgen voor hernieuwende structuur.

De ingrediënten

De hoofdingrediënten in deze lijn zijn kamille, citroengras, guar gum, rijstproteïnen, zijde amino zuren en tarwe amino zuren. Guar gum werkt conditionerend en geeft het haar volume. Rijstproteïnen verminderen statische geladenheid en beschermen het haar tegen warmtebronnen. Tarwe amino zuren geven glans, houden de vochtbalans op peil en beschermen het haar tegen externe invloeden.

Advies over de styling producten

Maak korte metten met droog, pluizig en beschadigd haar en geniet weer van uw krullen na het gebruik van de No Curls No Glory producten van PIMP Amsterdam! Heeft u nog vragen over de producten van PIMP Amsterdam? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag