3 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. 50% Korting PIZ BUIN MOUNTAIN CREAM SPF 15
  Normale prijs € 9,95 Speciale prijs € 4,98
  • Langdurige bescherming en hydratatie
  • Beschermt tegen UVA- en UVB-stralen
  • Speciaal voor in de bergen
  • Beschermt tegen kou en wind
  Morgen in huis
 2. Piz Buin In Sun Spray SPF 15
  Normale prijs € 19,50 Speciale prijs € 9,75
  • Niet vette, lichte textuur
  • Laat geen witte vlekken achter
  • Zweet en water bestendig
  • Maakt de huid soepel en zacht
 3. Piz Buin Ultra Dry Fluid SPF 15 Body
  Normale prijs € 15,95 Speciale prijs € 7,98
  • Zweet- en waterbestendig
  • Ultra lichte formule
  • SPF 15
  • Voorkomt huidveroudering
3 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Piz Buin

Piz Buin is in 1938 opgericht door de avonturier Fanz Greiter. Tijdens zijn beklemming van de berg Piz Buin liep hij ernstige zonneschade op. Door deze ervaring besloot de student chemie een formule uit te vinden om de huid te beschermen tegen de schadelijke stralingen van de zon. Greiter was hiermee de eerste die een zonnebrand bescherming op de markt bracht, die ook echt werkte. Deze formule is in de loop der jaren steeds verder uitgewerkt, wat heeft geleid tot de huidige Piz Buin zonnebrand producten. Zo was Piz Buin in de jaren 60 één van de eersten die SPF in hun producten implementeerde. Piz Buin beschikt daardoor over de veel verkochte en populaire Piz Buin spf 15 en over de Piz Buin spf 30. Daarnaast beschikt Piz Buin ook over de spf 6, 10, 20, 30 en 50+ factoren.  Piz Buin staat nooit stil en blijft actief producten ontwikkelen om de best mogelijke bescherming tegen de zon te bieden.

Piz Buin spf 30

De Piz Buin spf 30 is een vrij hoge factor, speciaal ontwikkeld voor mensen die snel verbranden. De spf 30 factor biedt de juiste bescherming voor uw huid en zorgt er bovendien voor dat de huid sneller bruin wordt. De factor spf 30 is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten zonnebrandproducten.

Piz Buin spf 15

De Piz Buin spf 15 is een vrij lage factor, speciaal ontwikkeld voor mensen die niet snel verbranden. De spf 15 factor biedt de juiste bescherming voor uw huid en zorgt er bovendien voor dat de huid sneller bruin wordt. De factor spf 15 is ook verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten zonnebrandproducten.

Piz Buin producten

Bij JohnBeerens.com beschikken we over een breed assortiment van de Piz Buin zonnebrandproducten. Als u bijvoorbeeld heel erg snel bruin wilt worden kunt u het beste kiezen voor de Piz Buin Tan en Protect Oil Spray. Deze Piz Buin Spray zorgt ervoor dat de huid gelijkmatig bruin wordt zonder dat uw huid verbrand.
Alle producten van Biz Buin zorgen ervoor dat u goed beschermd wordt tegen de zon en de producten stimuleren daarnaast het bruiningseffect. Als u op zoek bent naar een verzorgende lotion die de huid hydrateerd dan kunt u het beste voor de Piz Buin Sun Lotion kiezen. De Piz Buin Lotion zorgt ervoor dat uw huid de gehele dag glad en zijdezacht aanvoelt. 
Mocht u te laat zijn met het insmeren van uw lichaam, dan kunt u altijd nog de Piz Buin After Sun producten gebruiken. De Puiz Buin After Sun Lotions verzachten de pijn, gaan uitdroging van de huid tegen en zorgen er daarnaast voor dat de huid bruin blijft. De bovengenoemde producten zijn slechts een klein deel van ons assortiment, ontdek nu wat Piz Buin u nog meer te bieden heeft!

Heeft u vragen over de producten van Piz Buin? Neem dan contact op met onze beautyspecialisten: +31 (0)13 - 5 30 20 10. Zij geven u altijd het juiste advies!

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag