We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Piz Buin Aftersun

Niets is belangrijker dan de huid na een dag zonnebaden goed te verzorgen, want de huid heeft het zwaar te verduren gehad. Dit is ook van belang wanneer de huid niet verbrand is. 

  • Behoudt langer de bruine kleur
  • Verzorgende werking
  • Van hoogwaardige kwaliteit

De Aftersun producten

Piz Buin After Sun zijn lotions die voorzien zijn van een vochtinbrengende werking. De lotions beschermen de huid tegen vormen van uitdroging en zorgen dat de huid langer bruin blijft. Piz Buin After Sun is verrijkt met vitamine E, waardoor de huid wordt beschermd tegen vroegtijdige huidveroudering door blootstelling aan de zon. Tevens werken de After Sun producten verkoelend. De aftersun producten van Piz Buin zijn te verkrijgen in twee varianten: After Sun Soothing & Cooling Lotion welke verkoelend en verzachtend werkt, en After Sun Tan Intensifying Lotion welke ervoor zorgt dat de bruine kleur langer behouden wordt. Hierbij zorgen ze beide voor een optimale hydratatie van de huid en een goede revitalisering van de huid.

Beautycare afdeling

Bent u op zoek naar een goede aftersun die uw huid een optimale voeding en verzorging biedt na een lange dag in de zon te hebben gelegen? Piz Buin heeft de perfecte aftersun producten! Bij vragen over de producten van Piz Buin kunt u contact opnemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag