Merken
  1. (1)
Huidtype
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Stoffen
  1. (1)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Piz Buin Allergy

(1 artikel)
Bekijk alles
Piz Buin Allergy (1 artikel)
Bekijk alles

Piz Buin Allergy

Piz Buin heeft een breed scala aan zonproducten en beschikt zo ook over zonneproducten die geschikt zijn voor de gevoelige huid. Deze Allergy producten zorgen ervoor dat u na het insmeren met de zonnebrand van Piz Buin geen allergische reactie krijgt zoals zonneblaasjes. 

  • Biedt bescherming en behoudt langer de bruine kleur
  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Voor de gevoelige huid

De Piz Buin Allergy lijn

Piz Buin Allergy is te verkrijgen in een spray, lotion en gezichtscrèmes die verrijkt zijn met effectieve UV-A/UV-B zonnefilters die een optimale bescherming voor de huid bieden. Hiernaast is Piz Buin Allergy verrijkt met Calmanelle, waardoor er als het ware een versterkend schild op de huid wordt gevormd. Deze zonneproducten van Piz Buin voor mensen met een gevoelige huid zijn te verkrijgen in de beschermingsfactoren 15, 30 en 50+ waardoor het voor iedere huid de juiste, optimale bescherming kan bieden.  

Beautycare afdeling

Heeft u last van een gevoelige huid en bent u op zoek naar een juiste zonnebrand, zonder dat u enige allergische reacties krijgt? Dan is Piz Buin Allergy de ideale zonnebrand voor u! Heeft u nog vragen over de producten van Piz Buin? Neem dan contact op met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].