We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Piz Buin In Sun

Piz Buin heeft een breed scala aan zonproducten die voorzien zijn met effectieve UVA/UVB bescherming, waardoor u uw huid optimaal beschermd is tegen de zon. 

  • Biedt bescherming en behoudt langer de bruine kleur
  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Waterproof

De In Sun producten

Deze zonnebrandproducten zijn te verkrijgen in een spray en een lotion die verrijkt zijn met anti-oxidanten, waardoor vroegtijdige huidveroudering door de zon wordt voorkomen. De spray van Piz Buin is te verkrijgen in de beschermingsfactoren 15 en 30. De lotion en spray van Piz Buin In Sun zijn te verkrijgen in de beschermingsfactoren 6, 10, 15, 20 en 30, waardoor het voor iedere huid de juiste, optimale bescherming biedt. Hiernaast beschikken deze zonnebrandproducten over een vocht inbrengende werking, waardoor de huid soepel en zacht wordt gehouden en een uitgedroogde huid door de zon zal worden voorkomen.

Advies over de Piz Buin producten

Bent u op zoek naar een zonnebrandproduct dat optimale bescherming biedt en hiernaast ook uw huid voorziet van een goede verzorging? Dan is Piz Buin In Sun de ideale zonnebrand voor u! Heeft u nog vragen over de producten van Piz Buin? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag