Merken
  1. (2)
Levertijd
  1. (2)
Populair
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Piz Buin Lotion

(2 artikelen)
Bekijk alles
Piz Buin Lotion (2 artikelen)
Bekijk alles

Piz Buin Lotion

Piz Buin heeft een breed assortiment aan zonneproducten die een optimale bescherming bieden tegen de zon. De lotion is erg dun, waardoor het gemakkelijk over uw huid te verdelen is. Hiernaast trekt de lotion snel in de huid, waardoor de huid sneller optimaal beschermd is tegen de zon. Piz Buin Lotion zijn te verkrijgen in meerdere beschermingsfactoren en voor verschillende resultaten. 

  • Biedt bescherming en behoudt langer de bruine kleur
  • Van hoogwaardige kwaliteit

De lotions van Piz Buin

Zo is er een lotion die bruinversnellend werkt, een lotion voor de gevoelige huid en een lotion om uw huid na het zonnen te verkoelen. Alle lotions van Piz Buin beschikken over de effectieve UV-A/UV-B zonnefilters die een optimale bescherming voor de huid bieden. De lotions van Piz Buin zijn voorzien van een vocht inbrengend systeem, waardoor de huid soepel en zacht wordt gehouden en een uitgedroogde huid door de zon zal worden voorkomen. 

Advies over de Piz Buin lotions

Bent u op zoek naar een lotion die optimale bescherming biedt voor uw huid in de zon? Piz Buin heeft voor elke behoefte een lotion die verkrijgbaar is in verschillende beschermingsfactoren. Voor advies over de verschillende Piz Buin producten, kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij helpen u graag bij het adviseren van de beste producten voor uw huidtype. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].