Piz Buin Mountain

Wanneer u zich op grootte hoogte bevindt, zoals in de bergen, is een zonnebrand nog belangrijker. In de bergen kan de zonkracht tot 2 keer zo sterk zijn als op zeeniveau, door de schone lucht of weerkaatsing van sneeuw. Piz Buin Mountain heeft een breed scala aan producten die de ideale bescherming voor uw huid bieden op grootte hoogte. Deze lijn is bijvoorbeeld geschikt voor klimmers of wintersporters. 

  • Biedt bescherming en behoudt langer de bruine kleur
  • Van hoogwaardige kwaliteit

De Piz Buin Mountain lijn

De zonneproducten van de Piz Buin Mountain lijn beschikken over het UV-A/UV-B filtersysteem en over een Cold Shield Complex die een langdurige hydratatie biedt en de huid beschermd tegen extreme kou en wind. Deze zonneproducten zijn te verkrijgen in een gezichtscrème en een stick voor uw lippen in de beschermingsfactoren 15, 30 en 50+, waardoor het voor iedere huid de juiste, optimale bescherming kan bieden.

Beautycare afdeling

Bent u op zoek naar goede zonneproducten voor in de bergen? Piz Buin Mountain biedt producten aan die bescherming bieden tegen zon, kou en wind. Wilt u graag weten welke producten en welke beschermingsfactor het best bij uw huidtype past? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].